ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αλλαγή της έδρας

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε σήμερα (17/2) ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει την έδρα του πρώτα αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και να ανακοινώσει την διεξαγωγή του στο Αγρίνιο

ΠΑΣ Γιάννινα: Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την αλλαγή της έδρας

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο προσέφυγε σήμερα (17/2) ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της ΕΠΟ να αλλάξει την έδρα του πρώτου αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό και να ανακοινώσει την διεξαγωγή του στο Αγρίνιο, την Πέμπτη (18/2, 15:00).

Μάλιστα, η υπόθεση θα εκδικαστεί το πρωί της Πέμπτης (18/2), στις 10:00, δηλαδή πέντε ώρες πριν τη προγραμματισμένη σέντρα στην αναμέτρηση της ομάδας των Ιωαννίνων με τους «πράσινους».

Πάντως, στον «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αποφασίσουν το απόγευμα της Τετάρτης (17/2) για το αν τελικά θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο το πρωί της Πέμπτης (18/2).
Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν κανονικά, το Διαιτητικό Δικαστήριο να τους δικαιώσει και ο αγώνας με το «τριφύλλι» να αναβληθεί για δεύτερη φορά.