Η θέση της ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Η ΕΠΟ πήρε θέση για την αλλαγή έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός. Υποστηρίζει πως η διοίκηση της ομάδας των Ιωαννίνων δεν μπορούσε να δεσμευθεί για την διεξαγωγή του αγώνα!

Η θέση της ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφορικά με τον ορισμό του αναβληθέντος αγώνα της 1ης αγωνιστικής της 7ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-21, ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει τα εξής.

Στη διάρκεια των πολλών τηλεφωνικών επικοινωνιών, τις τελευταίες 48 ώρες, μεταξύ των κ.κ. Χριστοβασίλη και Γαβριηλίδη, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα αρνήθηκε να δεσμευθεί στην καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου και την απρόσκοπτη διεξαγωγή του αγώνα, παρείχε δε δια του εκπροσώπου της συστηματικά αντιφατικές και αντικρουόμενες πληροφορίες στην Ομοσπονδία, αναφορικά με την πραγματική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του "Ε.Σ.Ι. Ζωσιμάδες".

ΠΑΣ Γιάννινα: «Δεν μας ρώτησε κανείς για Αγρίνιο»!

Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά να προβεί σε οποιαδήποτε σχετική επίσημη γραπτή ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

Επιστολή ΠΑΣ Γιάννινα στην ΕΠΟ

Κατόπιν τούτων, και με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες του 48ώρου που προβλέπει ο Κ.Α.Π., η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., σε εφαρμογή των άρθρων 8 παρ. 4 και 22 παρ. 1 του ΚΑΠ, αποφάσισε ο εξ αναβολής αγώνας της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος, ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, να διεξαχθεί στις 18/02/2021 και ώρα 15:00 στο γήπεδο του Παναιτωλικού, το οποίο εγγυάται τη διεξαγωγή του αγώνα».

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Στο Αγρίνιο ο προημιτελικός του Κυπέλλου