Ολυμπιακός για την αναβολή του ΠΑΣ - Παναθηναϊκός: «Η ΕΠΟ συνεχίζει να γελοιοποιεί το ποδόσφαιρο»

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν στη στάση που κράτησε η ΕΠΟ στο θέμα της αναβολής του ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός και κυρίως στα όσα είχαν προηγηθεί.

Ολυμπιακός για την αναβολή του ΠΑΣ - Παναθηναϊκός: «Η ΕΠΟ συνεχίζει να γελοιοποιεί το ποδόσφαιρο»

Μετά τον Άρη, σε διαρροή προχώρησε και ο Ολυμπιακός σχετικά με την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το «τριφύλλι» θα εμφανιστεί ξεκούραστο στο ντέρμπι της Κυριακής (14/2), ενώ σχολίασε τη στάση που κράτησε η ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έλεγαν τα εξής:

«Η ΕΠΟ της εξυγίανσης συνεχίζει να γελοιοποιεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως όλη η φίλαθλη Ελλάδα έμαθε σήμερα ΠΑΣ Γιάννενα και Παναθηναϊκός ζήτησαν αλλαγή έδρας του μεταξύ τους αγώνα κυπέλλου λόγω κατάστασης αγωνιστικού χώρου και καιρικών συνθηκών στα Γιάννενα. Όμως η ΕΠΟ φρόντισε να μη γίνει αυτή η απλή αλλαγή και οδήγησε το ματς σε αναβολή και τη φιλοξενούμενη ομάδα ξεκούραστη στο ντέρμπι της Κυριακής»

«Αποτελεί πάγια θέση μας να μην διεξάγονται αγώνες σε χωράφια και βοσκοτόπια, που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και υποβαθμίζουν την αξία του προϊόντος, οποία ελάχιστη έχει απομείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά δεν μπορεί να υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά ανάλογα με το πρόγραμμα που βολεύει τα αφεντικά του Γραμμένου και που υπαγορεύει ο υπεύθυνος αγωνιστικού προγράμματος της ΕΠΟ (ο Μάκης). Σας έχουν πάρει είδηση».