Γκαρσία: «Είχαμε νευρικότητα αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, δήλωσε πως οι παίκτες του εμφανίστηκαν νευρικοί κόντρα στη Λαμία αλλά στο τέλος κατάφεραν να αποβάλουν το άγχος τους και να νικήσουν με 5-2.

Γκαρσία: «Είχαμε νευρικότητα αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε»

Ο ΠΑΟΚ δέχτηκε δύο φορές την ισοφάριση από τη Λαμία αλλά εν τέλει κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-2 και να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΟΚ - Λαμία 5-2: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος (highlights)

Ο Πάμπλο Γκαρσία με δηλώσεις του στάθηκε στο κακό ξεκίνημα των παικτών και στην απελευθέρωση που έδειξαν μετά το 3-2.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς είπε: «Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά, ήμασταν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ. Πετύχαμε το γκολ με τον τρόπο που το θέλαμε, ωστόσο μετά το γκολ που δεχτήκαμε είχαμε νευρικότητα κι άγχος. Ωστόσο συνεχίσαμε, παλέψαμε, σκοράραμε αλλά πετύχαμε ξανά γκολ. Συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι να κάνουμε το 3-2, αλλά μετά η ομάδα απελευθερώθηκε κι ήρθε αυτό το 5-2. Στο ημίχρονο δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Γι' αυτό προσπαθούμε να τους έχουμε σε όσο το καλύτερα ψυχολογικά για να μην έρχεται αυτό το άγχος».

Για τις στατικές φάσεις: «Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να βελτιωθούμε στα αμυντικά στημένα, για μένα το σημαντικότερο είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές. Όμως, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει άγχος ή δεν έχει καθαρό μυαλό, μπορεί να κοστίσεις. Για τον λόγο αυτό δουλεύουμε».