Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Πέμπτης (11/2, 15:00) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αγωνιστεί την Πέμπτη (11/2, 15:00) ο Παναθηναϊκός για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν με μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία τους.

Το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και ατομικό ο Σένκεφελντ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Ηπειρώτες η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με μεσημεριανή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Τζαβίδας».