Ολυμπιακός - Άρης: Τα βάζει ο Μασούρας!

Ο Ολυμπιακός έχει 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες επί του Άρη στην εποχή Μαρτίνς, αλλά σχεδόν πάντα δέχεται γκολ. Πρώτος σκόρερ ο Μασούρας. 

Ολυμπιακός - Άρης: Τα βάζει ο Μασούρας!

Ο Ολυμπιακός κερδίζει πάντα τον Άρη στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας 7 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο «Κλ. Βικελίδης». Έχει βάλει μάλιστα τρεις φορές 4 γκολ σε αυτά τα ματς, κάτι που αν συμβεί απόψε (10/2- 21.30) θα τού εξασφαλίσει την πρόκριση. Σχεδόν πάντα όμως (με εξαίρεση το 1-0 στην Θεσσαλονίκη με το γκολ του Χασάν) δέχεται τέρμα ή τέρματα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Κι ο Άρης έχει βάλει δύο φορές από 2 γκολ στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν είναι σύνηθες (κάθε άλλο!) με προπονητή τον Πορτογάλο στις εγχώριες αναμετρήσεις των Πειραιωτών. Κι αν σκοράρει στον πρώτο προημιτελικό ο Άρης, θα έχει αυξημένες πιθανότητες για τον επαναληπτικό, στις αρχές Μαρτίου.

Ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να αποτελέσει καθοριστική λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς στη σημερινή αναμέτρηση, έστω κι αν δεν επιλεγεί στο αρχικό σχήμα. Ο διεθνής εξτρέμ έχει σημειώσει 5 γκολ κόντρα στον Άρη με προπονητή τον Πορτογάλο κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, από τη στιγμή μάλιστα που ο παίκτης είχε εξαιρετική απόδοση στην προηγούμενη αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ.

Μετά τον Μασούρα, ακολουθεί στα γκολ εναντίον του Άρη ο Αχμέντ Χασάν με τρία. Κι ο Αιγύπτιος επίσης διεκδικεί συμμετοχή στη σημερινή αναμέτρηση. Δύο γκολ έχουν βάλει ο Ελ Αραμπί, ο Καμαρά και ο Μπουχαλάκης, με τον τελευταίο να έχει δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό στο φετινό παιχνίδι στο «Βικελίδης» με αυτά τα τέρματα.

Μία φορά εναντίον του Άρη έχει σκοράρει ο Ματιέ Βαλμπουενά που είναι εκτός αποστολής, ο οποίος είναι πρώτος σε ασίστ. Με 3 απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί με 2 ο Φορτούνης (αυτές που έδωσε φέτος στον Μπουχαλάκη), ενώ από μία έχουν ο Ελ Αραμπί και ο Καμαρά. Αναφερόμαστε πάντα στα τελευταία ματς των δύο ομάδων, με προπονητή τον Μαρτίνς.