Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Με προβλήματα ο Βόλος θα παραταχθεί κόντρα στην ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Βασικοί ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός αποστολής

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αυριανό (10/2, 17.00, ΟΑΚΑ) αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.Το πρώτο ματς μεταξύ των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτοί είναι οι εξής: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Λογαράς, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο και Δουβίκας.

Τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ για ακόμη μία φορά είναι αρκετά. Είναι χαρακτηριστικό πως οι Θεσσαλοί δεν συμπληρώνουν ούτε 20άδα.

Σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η μοναδική προσθήκη στην αποστολή είναι αυτή του νεαρού Λογαρά.

Για ακόμη μία φορά είναι εκτός ο βασικός δεξιός ακραίος αμυντικός Τέκιο. Οι Ζαν Μπαριέντος και Αντώνης Ντεντάκης είναι τραυματίες και βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ τραυματίας είναι και οι Αλμπέρτο Μπουένο, Κιάκος. Ο Ρενάτο Σάντος, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι του στο παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι και πάλι εκτός αποστολής. Ο Χοσέ Ρίβας, ο οποίος αποκτήθηκε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου για ακόμη μια φορά μένει εκτός αποστολής και δεν είναι στα πλάνα του Λόπεθ για τον αυριανό (10/2) εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ.