ΟΦΗ: H αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο (pic)

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Βόλο, αύριο (4/2) στο Ηράκλειο. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός Γιώργος Σίμος.

ΟΦΗ: H αποστολή για τον αγώνα με τον Βόλο (pic)

Χωρίς τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν θα υποδεχθεί τον Βόλο ο ΟΦΗ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος (04/02, 15:00).

Για ακόμη μία φορά τα προβλήματα δεν λείπουν για τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου. Ο κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κοσμά Τσιλιανίδη και Ντε Γκουζμάν, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Εκτός παραμένουν οι Μαρινάκης - Γιάννου, οι οποίοι προπονήθηκαν τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βάτερμαν, Σωτηρίου, Ουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Σαρντινέρο, Στάικος, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Κοροβέσης, Σμπώκος, Χαλκιαδάκης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (3/2) στο “Θ. Βαρδινογιάννης” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο (4/2, 15:00).

Κανονικά προπονήθηκε ο Jonathan De Guzman, όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για λόγους προφύλαξης. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, με τους Απόστολο Γιάννου και Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχουν για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz, ενώ οι Πραξιτέλης Βούρος και Adil Nabi έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, τακτικής με τελειώματα, αγωνιστικό παιχνίδι και στατικές φάσεις.

Να σημειωθεί ότι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά οι νεαροί ποδοσφαιριστές, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης, οι οποίοι υπέγραψαν χθες (2/2) επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Αναλυτικά, την αποστολή απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, Κοροβέσης, Σμπώκος, Χαλκιαδάκης.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Θοδωρής Μίγγος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Βασίλης Σηφάκης και Γιώργος Σουρνάκης».