Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν είναι τελικά στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό. Εκτός είναι ο Λαλά, όπως άλλωστε αναμενόταν.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Παναιτωλικό

Με προπόνηση που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (Τετάρτη 17:15, COSMOTE SPORT 2HD).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο με 3-0.

Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Λιάτσος, Μασούρας, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Κάιπερς, Χασάν.

Εκτός είναι τελικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αν και αναμενόταν να είναι σε αυτή και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Αποκλείστηκε και ο Λαλά, κάτι που αναμενόταν βέβαια για τον ακραίο αμυντικό του Ολυμπιακού που αποκτήθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Στις δοκιμές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς δοκίμασε σχήμα με 4-4-2 με Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Κάιπερς.