ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Πολλές αλλαγές από τον Τζιανλούκα Φέστα ενόψει του επαναληπτικού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής της ΑΕΛ άφησε αρκετούς βασικούς εκτός από τον επαναληπτικό της Τετάρτης (3/2).

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΛ μετά την ήττα με 5-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό κοιτάζει μόνο το πρωτάθλημα. Εκεί όπου η ομάδα μετά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πέσει και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ ακολουθεί το Σάββατο το ντέρμπι με τη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος».

Για αυτό άλλωστε και κόντρα στον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο Αλκαζάρ, ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα θα παρατάξει ενδεκάδα με πολλές αλλαγές.

Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας της Λάρισας, Τζιανλούκα Φέστα δεν υπολογίζει για το ματς του Κυπέλλου τους Μπάγιτς, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Σπαρβ, Κολομπίνο, Νικολιά, Ντουρμισάι και Ακούνια!

Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι Ναγκί, Σουλούκος, Μπέρτος, Γιακιμόφσκι, Καρανίκας, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γκράουρ, Ηλιάδης, Πινακάς, Νούνιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Χαλάτσης, Ζαχαράκης, Γλυνός, Τρούγιτς, Μπενζαμίν, Μπεν Χατίρα, Μαϊδανός.

Φυσικά είναι μια καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίκτες αλλά και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα που είναι λογικό να θέλουν χρόνο.

Στην αποστολή είναι οι Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Γκράουρ, Μπεν Χατίρα. Παίκτες που θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται, ο Ιταλός προπονητής της ομάδας της Λάρισας.