Ατρόμητος: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με την προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αυριανό (3/2) εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας. Πάλι εκτός αποστολής οι Μανούσος, Χριστοδουλόπουλος.

Ατρόμητος: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για τον επαναληπτικό αγώνα της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη και εν συνεχεία ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή δεν βρίσκονται και πάλι οι Μανούσος, Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι δεν είχαν ταξιδέψει και στη δυτική Ελλάδα για τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αυστριακός τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γούτας, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάτιτς, Γκαλβάο, Νάτσος, Γιακουμάκης, Νταβιώτης, Σάλομον, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Στρούγγης, Μουνίθ, Χαρίσης, Τομάσεβιτς, Αθανασίου, Οικονομίδης και Εντομβόνγι.

Στη σημερινή (2/2) προπόνηση έλαβαν μέρος και οι Μαυρομμάτης, Μπουλάρι οι οποίοι αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν είναι στην αποστολή.

Κανονικά προπονήθηκε και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος είχε τον τραυματισμό στο χέρι στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν μπήκε στην αποστολή για το ματςτου Κυπέλλου με τον ΠΑΣ.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Γκάλο ο οποίος θα προφυλαχθεί από το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.