ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα στο Περιστέρι

Τον Ατρόμητο αντιμετωπίζει ξανά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και εκτός έδρας. Πολλές οι απουσίες για τον προπονητή της ομάδας, Αργύρη Γιαννίκη

ΠΑΣ Γιάννινα: Η αποστολή για τον αγώνα στο Περιστέρι

Αρκετές απουσίες για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (3/2) εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας, στη ρεβάνς του 2-2 στους «Ζωσιμάδες».

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής (2/2) προπόνησης ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Εραμούσπε, Λοντίγκιν, Κρίζμαν Γιαννίκογλου και Νάτιντσουκ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Λιάσος, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Νάουμετς, Δούμτσης, Παμλίδης, Λεό και Μιλιντσεάνου.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος αγώνας για το Κύπελλο στους «Ζωσιμάδες» είχε ολοκληρωθεί ισόπαλος 2-2 ενώ μόλις την Κυριακή για το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος με γκολ του Αγκάγιεφ στα πρώτα λεπτά κέρδισε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0.

Το εντυπωσιακό είναι πως στον πρώτο γύρο για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νικήσει τον Ατρόμητο.