ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκε ο τραυματίας Βούρος

Ο Πραξιτέλης Βούρος προστέθηκε στα πολλά προβλήματα απουσιών του προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργου Σίμου, ενόψει της ρεβάνς με τον Βόλο για το Κύπελλο.

ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκε ο τραυματίας Βούρος

Χωρίς τον Πραξιτέλη Βούρο ολοκληρώθηκε σήμερα (1/2) το απόγευμα η προπόνηση του ΟΦΗ, με την οποία άρχισε η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Βόλο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 3:00 το μεσημέρι και αποτελεί τη ρεβάνς του 2-0 με το οποίο είχαν επικρατήσει οι Θεσσαλοί στον πρώτο αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

O Βούρος, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον κυριακάτικο (31/1) αγώνα πρωταθλήματος του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα (31/1). Αύριο Τρίτη (2/2) ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματός του.

Η προπόνηση έγινε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου χωρισμένους σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν εναντίον της «Ένωσης» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και αγωνιστικό παιχνίδι.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους του ιατρικού δελτίου, ο Απόστολος Διαμαντής συμμετείχε στο γκρουπ αποθεραπείας χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, όπως και οι Απόστολος Γιάννου, Νίκος Μαρινάκης. Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά.

Ακόμα, ο Βαγέμπα Σακόρ μπήκε από σήμερα στο τελευταίο στάδιο αποκατάστασης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί συνέχισε θεραπεία. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ρικάρντο Βαζ.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Σουρνάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (2/2), στις 11:00 το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.