Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των επαναληπτικών

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των επαναληπτικών

Το πρόγραμμα των ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Ορίστηκαν από την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία οι μέρες και οι ώρες διεξαγωγής των επαναληπτικών αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν τους Παναιτωλικό και ΑΕΛ αντίστοιχα την Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη (4/2) θα φιλοξενηθεί η ΑΕΚ από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε κάνει εντυπωσιακό πέρασμα από το Αγρίνιο (3-0) στον πρώτο αγώνα ενώ ο ΠΑΟΚ είχε συντρίψει την ΑΕΛ me 5-0, με τον Τάτση να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας της Λάρισας.

Και η ΑΕΚ είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Την Τετάρτη (3/2) θα διεξαχθεί και ο επαναληπτικός ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα ζευγάρι ανοιχτό μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα.

Πέμπτη (4/2) θα διεξαχθούν και οι αναμετρήσεις σε Ηράκλειο και Τρίπολη. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Άρη και στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ο ΟΦΗ τον Βόλο. Θυμίζουμε πως Άρης και Βόλος πήραν τα πρώτα ματς στην έδρα τους με το ίδιο σκορ (2-0).

Θυμίζουμε πως Παναθηναϊκός, Λαμία πέρασαν δίχως αγώνα στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα