Σίμος: «Εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος ανέλαβε την ευθύνη για το νέο ανεπιτυχές αποτέλεσμα της κρητικής ομάδας, αυτή τη φορά με τον Βόλο στο Κύπελλο.

Σίμος: «Εγώ είμαι ο πρώτος που φταίει»

Ο ΟΦΗ δεν βρίσκεται στα «πάνω» του το τελευταίο διάστημα και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο, γνώρισε νέα ήττα στο Κύπελλο από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό με 2-0 και πλέον είναι αουτσάιντερ για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γιώργος Σίμος κλήθηκε να σχολιάσει τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του το τελευταίο διάστημα, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη: «Δεν είχαμε την απόδοση που θα θέλαμε να έχουμε. Η αλήθεια είναι αυτή. Ο πρώτος που φταίει για αυτό, είμαι εγώ. Θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις, στον επόμενο αγώνα που θα ξανασυναντήσουμε τον Βόλο. Δεν είχαμε την απόδοση που θέλουμε, πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα και αυτό πρέπει να το βρω εγώ».

Όσο για τα όσα τον προβλημάτισαν από το ματς της Μαγνησίας είπε: «Θα πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα επιθετικά, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι τα γκολ που τρώμε, δεν είναι τόσο δύσκολα για να τα αντιμετωπίσουμε. Ξαναλέω, ότι η ευθύνη βαραίνει εμένα και εγώ θα πρέπει να βρω τις λύσεις».

Βόλος - ΟΦΗ 2-0: Σημαντικό προβάδισμα με Μαρτίνες, Μήτογλου (highlights)