Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό

Γεμάτη νέα πρόσωπα είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Παναιτωλικό

Την υπεράσπιση του δεύτερου τροπαίου που κατέκτησε πέρσι ξεκινάει απόψε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά αρχίζει τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Ελλάδας αντιμετωπίζοντας στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και θέλουν από το απόψε κιόλας να τελειώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή αναμέτρηση επέλεξε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον και να αφήσει στην Αθήνα όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές. Ο Πορτογάλος με αυτόν τον τρόπο θέλει να ξεκουράσει εκείνους που έχουν τραβήξει κουπί όλη τη σεζόν και από την άλλη θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει αρκετά. Είναι μία καλή ευκαιρία γι' αρκετούς να αποδείξουν στον Πορτογάλο προπονητή ότι αξίζουν να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες στη συνέχεια.

Κάπως έτσι η ενδεκάδα που επέλεξε να παρατάξει στην αποψινή αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό έχει νέα πρόσωπα και παρουσιάζει ενδιαφέρουν για να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

Ο Κρίστινσον θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Ανδρούτσος να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Χολέμπας αριστερά, ενώ Σισέ και Αβραάμ θα είναι οι δύο στόπερ. Μπουχαλάκης και Πέπε θα είναι οι δύο χαφ του Ολυμπιακού με τον Τιάγκο Σίλβα να αγωνίζεται σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στα άκρα από τη μία πλευρά θα παίξει ο Μπρούμα και από την άλλη ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Χασάν.