Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0: Πέντε και λίγα ήταν... (highlights)

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε την ΑΕΛ με 5-0 και έχασε ευκαιρίες για άλλα τόσα γκολ, με τους «βυσσινί» να κάνουν πιθανότατα τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση. Χατ-τρικ από τον απίθανο Τζόλη που τα έκανε όλα.

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0: Πέντε και λίγα ήταν... (highlights)

Στην ίσως πιο άνιση αναμέτρηση της τρέχουσας σεζόν, ο αφηνιασμένος ΠΑΟΚ διέλυσε την κάκιστη ΑΕΛ με σκορ 5-0 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, χάνοντας τουλάχιστον άλλα τόσα γκολ το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Πίσω από μια εκπληκτική εμφάνιση πρωτίστως του Τζόλη -που πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ- και δευτερευόντως του Α. Ζίβκοβιτς, ο «δικέφαλος του Βορρά» ουσιαστικά τσέκαρε ήδη το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Στον αντίποδα, σε αντίθετη με το γνωστό κλισέ, η ομάδα της Λάρισας δεν θα πρέπει να ξεχάσει σύντομα αυτή την εμφάνιση. Αντίθετα, θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα προς αποφυγή για τη συνέχεια, καθώς οι «βυσσινί» έκαναν εμφανώς αγγαρεία από το πρώτο λεπτό του ματς...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 5-0

Σκόρερ: 9', 23', 74' Τζόλης, 47' Κρμέντσικ, 55' Ίνγκασον

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες κάρτες: 49’ Α. Ζίβκοβιτς - 69’ Ηλιάδης

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο Ίνγκασον Βαρέλα Περέιρα (72’ Λύρατζης) – Ντόουγκλας Ελ Καντουρί (72’ Σβαμπ) – Α. Ζίβκοβιτς (72’ Μουργκ) Ουάρντα (58’ Κούτσιας) Τζόλης – Κρμέντσικ (59’ Λάμπρου).

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι – Καρανίκας Μπέρτος (63’ Νικολιάς) Γκοτζαμανίδης (63’ Τσόσιτς) Ζίζιτς Μαϊδανός – Ηλιάδης Μιλοσάβλιεβιτς Κολομπίνο (82’ Στοΐνοβιτς) Γλυνός (63’ Πινακάς) – Ντουρμισάι (76’ Νούνιτς).