Ολυμπιακός: Με πειραματική ενδεκάδα ο Μαρτίνς στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα που ο κόσμος σίγουρα δεν την έχει δει ξανά, στο ματς Κυπέλλου Παναιτωλικός - Ολυμπιακός (20/1, 19:30, LIVE στο fosonline.gr).

Ολυμπιακός: Με πειραματική ενδεκάδα ο Μαρτίνς στο Αγρίνιο

Έχει το ενδιαφέρον του το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδας το απόγευμα της Τετάρτης (20/1, 19:30, LIVE στο fosonline.gr).

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα που ο κόσμος σίγουρα δεν την έχει δει ξανά. Όπως φάνηκε από τις τελευταίες δοκιμές που έγιναν χθες (19/1) στον Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να βάλει για πρώτη φορά βασικό τον Κρίστινσον.

Ο Ντρέγκερ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας στο αριστερό, με τους Σισέ, Αβραάμ να είναι οι βασικοί στόπερ. Μπουχαλάκης και Πέπε θα αγωνιστούν από την αρχή παίζοντας στα χαφ.

Στα άκρα της επίθεσης ο Μπρούμα είναι φαβορί για τη μία θέση και την άλλη τη διεκδικούν οι Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, ενώ και ο Λοβέρα έχει τις πιθανότητές του να παίξει από την αρχή. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν, με τον Τιάγκο Σίλβα να έχει οργανωτικό ρόλο και παίρνοντας τη θέση πίσω από αυτόν.