Παναιτωλικός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των covid test

Αρνητικά ήταν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των covid test στον Παναιτωλικό ενόψει της σημερινής (20/1) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παναιτωλικός: Αρνητικά τα αποτελέσματα των covid test

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Μετά τον αγώνα για το πρωτάθλημα, σήμερα (20/1) η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ σήμερα (20/1): «Αρνητικά ήταν στο σύνολό τους τα αποτελέσματα των covid test που πραγματοποιήθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ομάδας μας ενόψει του σημερινού αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό».

Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας θα έχει αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Ο Έλληνας τεχνικός των «καναρινιών» συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον νταμπλούχο Ελλάδας, τόσο τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό Μπαρμπόσα, όσο και το Βόσνιο στόπερ, Τσότσαλιτς.

Αντίθετα εκτός έμειναν για τα «καναρίνια» οι Ντίας, Μάζουρεκ, Ταχάρ, Βέργος για να πάρουν ανάσες ενόψει και των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα Κύπελλο.

Ο Μεντόσα είναι επίσης εκτός όπως και ο τραυματίας Καρασαλίδης.

Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» είναι η εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Αριγίμπι, Άλβαρες, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Σκόνδρας, Γιάκολις.