Κύπελλο ευκαιριών για τον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς που ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Κύπελλο ευκαιριών για τον Ολυμπιακό

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού δεν σταματούν και οι Πειραιώτες την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βγάλει ήδη ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα μέσα στο 2021, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό θα συνεχιστεί γι' αρκετό διάστημα.

Ήδη οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν παίξει πέντε παιχνίδια από τις 3 Ιανουαρίου και τους περιμένει ένα εξίσου πολύ βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα στο πρωτάθλημα, αλλά στόχος της παραμένει και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο αγώνας με τον Παναιτωλικό είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό και θέλει να τελειώσει με την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι. Ο Πέδρο Μαρτίνς και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί και έχουν κουραστεί,.

Στο Αγρίνιο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον 50χρονο κόουτς προκειμένου να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα. Παράλληλα είναι ευκαιρία και για εκείνους που θα επιλεχθούν από τον Πορτογάλο να αποδείξουν ότι κακώς δεν είναι μέρος του ροτέισον που γίνεται. Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (19/1) και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιοι θα μείνουν στην Αθήνα και ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού.