Την Τρίτη (5/1) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Μετά από αναβολές και αβεβαιότητα η ΕΠΟ θα προχωρήσει αύριο (5/1, 13.30) στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη συμμετοχή και των ομάδων της Super League 2.

Την Τρίτη (5/1) η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 13:30, θα λάβει χώρα η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε με ανακοίνωσή της το μεσημέρι πως η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τη διασπορά του Covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της.

Μένει ασφαλώς να επιβεβαιωθεί και επίσημα η συμμετοχή των ομάδων της Super League 2, μια και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και η αγωνιστική δράση.

«Η κλήρωση της επόμενη φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Τρίτη 05.01.2021 και ώρα 13.30 στα γραφεία της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω livestreaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ www.epo.gr, ενώ τα αποτελέσματα της κλήρωσης και το επίσημο πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν αμέσως μετά στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο.» αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.