Η πρόταση της Cosmote για το Κύπελλο Ελλάδας

Νέα πρόταση έκανε στην ΕΠΟ η Cosmote, η οποία είναι χωρισμένη σε δύο σκέλη. Ποιες οι διαφορές που υπάρχουν και γιατί προσφέρει περισσότερα η συνδρομητική τηλεόραση για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πρόταση της Cosmote για το Κύπελλο Ελλάδας

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θα γίνει με το θεσμό του Κυπέλλου παρά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει στα μέσα Δεκεμβρίου. Η ΕΠΟ όπως έχει κάνει γνωστό έχει αποφασίσει για δύο πλάνα το ένα με ομάδες της Super League 2 και το άλλο μόνο με ομάδες της Super League 1.

Αν μέχρι τις 5 Ιανουαρίου δεν έχει δοθεί άδεια στις ομάδες της Super League 2 να ξεκινήσουν τα παιχνίδια τους τότε δεν θα λάβουν μέρος στο Κύπελλο αυτής της σεζόν. Επομένως όλα είναι στον… αέρα ακόμα και εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης.

Η Cosmote, ωστόσο που έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας της φετινής σεζόν έχει κάνει νέα πρόταση στην ΕΠΟ. Η Cosmote είχε πάρει το Κύπελλο έναντι 1,6 εκατ. ευρώ, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει όσο αφορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Η νέα πρόταση που έχει γίνει στην ΕΠΟ είναι μειωμένη, αλλά και χωρισμένη σε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά στη διεξαγωγή του Κυπέλλου με τη συμμετοχή ομάδα και των δύο κατηγοριών. Σε αυτή την περίπτωση προσφέρει 1,1 εκατ. ευρώ. Το δεύτερο σκέλος αφορά στη διεξαγωγή του Κυπέλλου μόνο με ομάδες της μεγάλης κατηγορίας και είναι ύψους 1.250.000 €, δηλαδή είναι πιο μεγάλη. Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να πάρει την τελική της απόφαση η ΕΠΟ.