Τι είπε ο Τοροσίδης με δάκρυα στα μάτια! (vid)

Δάκρυσε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, λέγοντας πως έπαιξε στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Τι είπε ο Τοροσίδης με δάκρυα στα μάτια! (vid)

Δάκρυσε ο Βασίλης Τοροσίδης στο αντίο του. Ο σπουδαίος άσος του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και την κατάκτηση του τροπαίου δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας πως «έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Έπαιξα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Ήταν καλή η επιλογή μου».

Τα συγχαρητήρια του Τσιμίκα στον Ολυμπιακό για το νταμπλ (pics)

Στην αρχή ο Τόρο είπε «απίστευτη χρονιά. Σύμφωνα με την εικόνα μας άδικα μείναμε έξω στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό. Κάναμε αυτό που ήθελα. Να κατακτήσουμε τα πάντα.

Ολυμπιακός: Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Τοροσίδη-Συνεχίζει από άλλο πόστο στην ομάδα

Κλείνω την καριέρα μου με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου».

Για το νταμπλ: «Η χρονιά ήταν απίστευτη. Πήραμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, κάναμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και με βάση την εικόνα της ομάδας αποκλειστήκαμε άδικα από την Γουλβς. Θα μπορούσαμε να περάσουμε και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ο τρόπος που τελειώνει η σεζόν. Ευχαριστώ τα παιδιά, το σταφ και γενικά όλη την ομάδα. Ολοκληρώνω την καριέρα μου όπως θα ήθελα. Ηθελα από την αρχή της χρονιάς να κατακτήσουμε τα πάντα, ώστε εάν αποσυρθώ να γίνει με τον καλύτερο τρόπο».

Για την καριέρα του: «Δεν είμαι άνθρωπος που ενθουσιάζεται ή απογοητεύεται εύκολα. Η καριέρα μου ήταν πολύ καλή. Εκανα το όνειρό μου πραγματικότητα. Επαιξα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, κατέκτησα τίτλους και αυτή η επιλογή που έκανε τότε ήταν απόλυτα σωστή».

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και γενικότερα στη λαμπρή του καριέρα ήταν ο τελικός Κυπέλλου στο Βόλο κόντρα στην ΑΕΚ, για τον Βασίλη Τοροσίδη.

Στα 35 του χρόνια, ο Τοροσίδης αποφάσισε να κλείσει την πλούσια καριέρα του και τι καλύτερος τρόπος από το να φύγει με το νταμπλ.

Δεν θα απουσιάσει βέβαια ούτε από το ποδόσφαιρο, ούτε από τον αγαπημένο του Ολυμπιακό καθώς θα συνεχίσει από άλλο πόστο.

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού Βασίλη Τοροσίδη