Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό (vid)

ΒΟΛΟΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Χωρίς προβλήματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό Κυπέλλου (21:30) με την ΑΕΚ. Δείτε την άφιξη των "ερυθρόλευκων".

Η άφιξη του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό (vid)

Υπό τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης και δύο πούλμαν, η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό Κυπέλλου (21:00) με την ΑΕΚ.

Περίπου μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα ενός αγώνα που πέρασε από χίλια κύματα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι έφτασε στο γήπεδο του Βόλου χωρίς προβλήματα- και έχει αξία να το πούμε, γιατί από το πρωί οπαδοί της ΑΕΚ, δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη πόλη και σημειώθηκαν επεισόδια με την αστυνομία.

Οι «ερυθρόλευκοι», είναι συσπειρωμένοι, μαζί με την αποστολή βρίσκεται και ο Ζοζέ Σα για να στηρίξει τους συμπαίκτες του, αλλά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας για να μπαίνουν στο κλίμα και να κατανοούν τι σημαίνει Ολυμπιακός και ελληνική πραγματικότητα και άπαντες αυτό που «βλέπουν» μπροστά τους, είναι μόνο να παίξουν τη μπάλα τους για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου ώστε να κάνουν το νταμπλ.

Δημοσιεύτηκε από Το ΦΩΣ των Σπορ στις Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020