Ο πραγματικός στόχος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο διεκδικεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το 28ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, αλλά αυτό δεν πρέπει να τον αποπροσανατολίσει από τον πραγματικό του στόχο.

Ο πραγματικός στόχος του Ολυμπιακού

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φρόντισαν να υποβαθμίσουν αυτόν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που υπό νορμάλ συνθήκες είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Απόψε στο Πανθεσσαλικό (21:00) θα τελειώσει όλη αυτή η ιστορία που ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου και φτάσαμε 12 Σεπτέμβρη για να μπει μία τελεία.

Από τη στιγμή που το ματς θα διεξαχθεί και θα κρίνει ένα τρόπαιο ο Ολυμπιακός πρέπει να το κατακτήσει. Είναι ένας τίτλος και οι Πειραιώτες θέλουν να τον πάρουν για πολλούς λόγους. Μπορεί να είναι ένα ματς της περσινής σεζόν, αλλά είναι και το ματς με το οποίο ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Φυσικά και πρέπει να το πάρει το Κύπελλο ο Ολυμπιακός και φυσικά το θέλουν όλοι στον "ερυθρόλευκο" οργανισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το ματς είναι και το τέλος του κόσμου. Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Πανθεσσαλικό οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους κάτι πολύ σημαντικότερο και από τον τελικό.

Πρέπει να χτίσουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου, το σύνολο που θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας και το οποίο θα κάνει μία ακόμα καλή πορεία στην Ευρώπη ή και καλύτερή όπως είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Αγιασμό. Αυτός είναι ο μεγάλος και πραγματικός στόχος του Ολυμπιακού και αυτόν πρέπει να βλέπει. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι ένα τρόπαιο, αλλά δεν πρέπει να σταθεί ικανό να βγάλει τον Ολυμπιακό από τις ράγες, διότι αν συμβεί αυτό τότε σοβαρός ο κίνδυνος να μην μπορέσει να ανέβει ξανά σε αυτές.