Γιατί ο Μαρτίνς πήρε όλους τους παίκτες στον Βόλο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να πάρει όλους τους παίκτες στον Βόλο για τον τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (12/9) για έναν πολύ σοβαρό λόγο...

Γιατί ο Μαρτίνς πήρε όλους τους παίκτες στον Βόλο

Τη στιγμή που η ΕΠΟ σφυρίζει αδιάφορα, ακόμα και δύο 24ωρα πριν από τον τελικό Κυπέλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την ενημέρωσή της προς τον Ολυμπιακό για το αν θα αγωνιστούν οι φιναλίστ με τα περσινά ρόστερ ή και με τις μεταγραφές, ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το... αυτονόητο.

Αποφάσισε να πάρει στον Βόλο όλους τους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους δουλεύει τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη. Δηλαδή, τόσο τα μεταγραφικά αποκτήματα, όσο και τους παίκτες που επέστρεψαν από δανεισμό.

Προφανώς και ο Μαρτίνς δεν προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση, επειδή ελπίζει ότι η ΕΠΟ θα ανακοινώσει πώς οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν με τα νέα ρόστερ. Ο λόγος που ο Πορτογάλος τούς πήρε όλους στην Μαγνησία, έχει να κάνει ξεκάθαρα με το ότι θέλει όλοι οι ποδοσφαιριστές του (καινούριοι και παλιοί) να είναι μαζί σε αυτό το παιχνίδι. Να είναι όλοι μαζί στο ξενοδοχείο (σε μονόκλινα δωμάτια πάντως), να κάνουν όλοι μαζί προπόνηση στο Πανθεσσαλικό και σε περίπτωση που κατακτηθεί το Κύπελλο, να το πανηγυρίσουν όλοι μαζί.

Ο Μαρτίνς θέλει να βάλει τους καινούριους παίκτες στο κλίμα ενός επίσημου αγώνα και να πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο τους περιβάλλον, ασχέτως αν δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Κι επειδή πολλοί αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο Πέπε δεν συμπεριλήφθηκ στην αποστολή, η απάντηση είναι η εξής: Ακόμα δεν έχει “φουλάρει” με τους υπόλοιπους στις προπονήσεις. Κάνει έξτρα ατομικά προγράμματα και από βδομάδα θα μπει σε κανονικό ρυθμό.

Κι αυτό, γιατί αν όχι στο ματς της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο Φάληρο, τουλάχιστον στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς για τα πλέι οφ στις 22-23 Σεπτεμβρίου με την Ομόνοια ή τον Ερυθρό Αστέρα, να είναι στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι η αποστολή είναι η εξής: Αλέν, Τζολάκης, Καραργύρης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Βρουσάι, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Σουρλής, Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Ραντζέλοβιτς, Μπρούνο, Κάιπερς, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.