ΑΕΚ: Αρνητικά και τα νέα τεστ Μάνταλου, Μπακάκη, Σβάρνα

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου θα ενσωματωθούν κανονικά οι Μπακάκης, Σβάρνας και Μάνταλος, αφού ήταν αρνητικά και τα δεύτερα τεστ κορονοϊού.

ΑΕΚ: Αρνητικά και τα νέα τεστ Μάνταλου, Μπακάκη, Σβάρνα

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ ενσωματώνονται πλέον κανονικά οι Μιχάλης Μπακάκης, Στράτος Σβάρνας και Πέτρος Μάνταλος και τίθενται στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο (12/9).

Οι τρεις διεθνείς Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής μας, Τζον Φαν’τ Σιπ, για τις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα σε Σλοβενία και Κόσοβο για το Nations League.

Μετά τα πρώτα τεστ που υποβλήθηκαν για το κορονοϊό, τα οποία ήταν αρνητικά, πλέον βγήκαν και τα αποτελέσματα των δεύτερων εξετάσεων των παικτών, τα οποία και πάλι ήταν αρνητικά στην πανδημία.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, όλοι τους βγήκαν από την καραντίνα που είχαν τεθεί τις προηγούμενες ημέρες και επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στην «Ένωση», ενόψει του μεγάλου αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ θα υποβληθούν ξανά σε τεστ για τον κορονοϊό την Παρασκευή (11/9) το πρωί.

Ο Ολλανδός Κάιπερς διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου