Απόφαση της ΕΠΟ τα ρόστερ του τελικού

Η FIFA έχει κάνει σύσταση ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ να διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ, αλλά την οριστική απόφαση την παίρνει η ΕΠΟ.

Απόφαση της ΕΠΟ τα ρόστερ του τελικού

Το Σάββατο το βράδυ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει γίνει μεγάλη κουβέντα όλες αυτές τις ημέρες για τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι. Αν δηλαδή το ματς θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ ή θα μπορούν να παίξουν και οι μεταγραφές.

Η ΕΠΟ έστειλε έγγραφο στη FIFA για να ενημερωθεί με ποια ρόστερ θα παίξουν οι δύο ομάδες στον τελικό. Η απάντηση που ήρθε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι πως συστήνει ματς της περσινής σεζόν να γίνουν με τα περσινά ρόστερ.

Την ίδια απάντηση έδωσε η FIFA και στον Ολυμπιακό για το πώς θα αγωνιστούν οι δύο ομάδες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Δηλαδή κάνει σύσταση στα κλαμπ και στη διοργανώτρια αρχή να γίνει ο τελικός με τα περσινά ρόστερ. Δεν το επιβάλλει, αλλά λέει πως για την ακεραιότητα του θεσμού καλό θα ήταν να γίνει το ματς με τα περσινά ρόστερ και όχι με αυτά της σεζόν 2020-2021.

Επί της ουσίας την απόφαση για το πώς θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο το βράδυ την παίρνει η ΕΠΟ και όχι η FIFA. Απλά η Παγκόσμια Ομοσπονδία έκανε σύσταση και η ΕΠΟ από την πλευρά της είναι αυτή που αποφασίζει για το πώς θα διεξαχθεί ο τελικός.