Τι θα βλέπαμε στον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Τελικός δεν θα διεξαχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, αλλά τι περιμέναμε να δούμε από τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και τι ετοίμαζε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τι θα βλέπαμε στον τελικό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ο πολυσυζητημένος τελικός του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν θα διεξαχθεί ούτε απόψε. Ο Μάξι Λοβέρα διαγνώστηκε με κορονοϊό και το ματς αναβλήθηκε. Αμέσως ξεκίνησαν και τα σενάρια για το πότε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση που ήδη… σέρνεται για περισσότερο από ένα μήνα.

Δεν θα δούμε τον τελικό και το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν χαροποιεί εκείνους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ο κορονοϊός, ωστόσο, επηρέασε και αυτό το ματς. Τι θα βλέπαμε, όμως, απόψε στο ΟΑΚΑ; Φυσικά δεν θα επιχειρήσουμε να φτιάξουμε έναν εικονικό τελικό, αλλά να σταθούμε σε κάποια πράγματα που θα είχαν ενδιαφέρον.

Το πρώτο και κυριότερο είναι πως ο μικρός ο Ηλίας Καραργύρης έχασε μία ευκαιρία να σταθεί κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού σε έναν τελικό Κυπέλλου. Περίμενε ένα θαύμα ο Μαρτίνς σήμερα (30/8) για να προλάβει το ματς ο Μπόμπι Αλέν και από το ρεπορτάζ εκείνο που προέκυπτε είναι πως θα ήταν απίθανο να δούμε τον Γάλλο.

Το άλλο που δεν θα δούμε είναι την τριπλέτα στα χαφ. Καμαρά, Μπουχαλάκη και Καφού δοκίμασε ο Πέδρο Μαρτίνς στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο συμπατριώτης του πήρε τη θέση του Γκιγιέρμε που είναι στο Κατάρ.

Θα είχε ένα ενδιαφέρον να βλέπαμε αυτή την τριπλέτα που έχει εμφανιστεί ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο 50χρονος κόουτς είχε παίξει με αυτό το σχήμα στο εκτός έδρας 4-2 επί του Άρη στα play offs. Έτσι θα έπαιζε και τον τελικό με την ΑΕΚ και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τον Καφού για τον οποίο ο Μαρτίνς επιμένει ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις.

Μάλιστα σε εκείνο το παιχνίδι είχε παίξει αριστερό μπακ ο Τοροσίδης όπως θα συνέβαινε και απόψε, αλλά δεξιά είχε τον Γκασπάρ, ενώ απόψε θα είχε τον Ραντζέλοβιτς.