Θετικός στον κορονοϊό ο Λοβέρα, αναβάλλεται ο τελικός

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο μέσος του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα και πλέον ο τελικός της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ είναι στον... αέρα. Τι ισχύει με τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος γι' αύριο το βράδυ.

Θετικός στον κορονοϊό ο Λοβέρα, αναβάλλεται ο τελικός

Και τρίτο κρούσμα κορονοϊού διαγνώστηκε στον Ολυμπιακό σε διάστημα μίας εβδομάδας. Μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη, ο Λοβέρα είναι ο ποδοσφαιριστής που λίγες ώρες πριν τη σέντρα του τελικού με την ΑΕΚ διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Οι ποδοσφαιριστές και όλοι όσοι θα ακολουθούσαν την αποστολή στο ΟΑΚΑ υποβλήθηκαν στα καθιερωμένα τεστ σήμερα το πρωί. Τα αποτελέσματα βγήκαν πριν λίγο και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι θετικός στον Covid-19.

Ο Μάξι Λοβέρα τέθηκε σε καραντίνα και πλέον στον Ρέντη ακολουθούν τις οδηγίες που ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Όσον αφορά στην τύχη του τελικού όλα δείχνουν ότι πηγαίνει προς αναβολή.

Για την τύχη του αγώνα με την ΑΕΚ θα αποφασίσει ο ΕΟΔΥ, αλλά σύμφωνα με όσα έγιναν και πριν το πρώτο παιχνίδι μπαράζ ανάμεσα σε Ξάνθη και Απόλλωνα το ματς αναβάλλεται οριστικά.

Το θέμα με τον τελικό είναι πως πλέον δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες, διότι από τη Δευτέρα οι διεθνείς ενσωματώνονται με τις εθνικές τους ομάδες. Αναμένονται οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του τελικού που ήδη έχει αναβληθεί μία φορά.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν μπει σε καραντίνα για τις επόμενες 48 ώρες. Θα γίνουν τεστ την Κυριακή και τη Δευτέρα και αν τα τεστ είναι αρνητικά η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη.