Ολυμπιακός: Βίντεο του Νίκου Γαβαλά από το ΟΑΚΑ

Ο Νίκος Γαβαλάς ανάρτησε βίντεο από το ΟΑΚΑ με το οποίο φαίνεται η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος που θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Βίντεο του Νίκου Γαβαλά από το ΟΑΚΑ

Το πρωί της Παρασκευής (28/8) ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΟΑΚΑ και οι άνθρωποι του διαπίστωσαν με τα ίδια τους τα μάτια την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικό χώρος του Σταδίου που θα φιλοξενήσει τον αυριανό τελικό. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς ανάρτησε στα social media βίντεο με το οποίο φαίνονται τα προβλήματα που υπάρχουν με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε τι έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς:

«Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Ιουλίου, όταν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσιζε τη μετάθεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας για την Κυριακή 30 Αυγούστου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι παράγοντες της ΕΠΟ είχαν στη διάθεσή τους έναν ολόκληρο μήνα προκειμένου να δρομολογήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες για τη διεξαγωγή του. Αν εξαιρέσουμε βεβαίως, το γεγονός πως μετέτρεψαν τον τελικό σε αγώνα προετοιμασίας -για την ακρίβεια, καταστροφής της προετοιμασίας των ομάδων- αφού αγνόησαν τις συστάσεις των FIFA και UEFA για να τον ορίσουν πριν από τις 2 Αυγούστου, οπότε και ολοκληρωνόταν η σεζόν 2019-20.

Τι πέτυχαν στο διάστημα αυτό; Άφησαν στην τύχη του το γήπεδο. Ουδείς από την ΕΠΟ ενδιαφέρθηκε να δει έγκαιρα σε τι κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος. Έτσι, φτάσαμε δύο ημέρες πριν από τον τελικό για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι πως το χορτάρι ουσιαστικά είναι παρατημένο!

Γεμάτος παγίδες και μπαλώματα, ο αγωνιστικός χώρος εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Και σίγουρα η εικόνα του δεν αρμόζει σε έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Ή μάλλον, ταιριάζει απόλυτα με όλα όσα θλιβερά έχουν γίνει από πλευράς ΕΠΟ με τη διοργάνωση του τελικού και την απαξίωση του θεσμού.

Ουσιαστικά, είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των αποτυχημένων επιλογών της Ομοσπονδίας που αποδεικνύουν πως το τελευταίο πράγμα για το οποίο ενδιαφέρονται οι παράγοντές της, είναι η αξιοποίηση του σημαντικότερου προϊόντος τους, σε ότι αφορά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τα πλάνα από το βίντεο είναι πριν από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Δείτε και το βίντεο από το Ολυμπιακό Στάδιο…