Ολυμπιακός: Απορούσαν οι ξένοι παίκτες για τον τελικό...

Οι ξένοι του Ολυμπιακού που ήρθαν πέρσι στη χώρα μας, όπως οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Σεμέδο έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό για όσα έχουν γίνει με τον τελικό του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός: Απορούσαν οι ξένοι παίκτες για τον τελικό...

Όσοι ζουν χρόνια στην Ελλάδα έχουν δει τελικούς που έγιναν ένα μήνα μετά, γιατί ένας υφυπουργός ήθελε να βάλει συγκεκριμένους διαιτητές, έχουν δει τελικούς που αντί για γιορτή εξελίχθηκαν σε... αιματοχυσία (όπως του Βόλου), έχουν παιχνίδια που έχουν γίνει επεισόδια, αν και ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Με λίγα λόγια έχουν δει πολλά τα μάτια τους.

Οι ξένοι του Ολυμπιακού που ήρθαν πέρσι στη χώρα μας, όπως οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Σεμέδο και πολλά ακόμα παιδιά που δεν έχουν ζήσει τις εποχές των τελικών του Κοντονή ή του Βόλου, όπως οι Γκιγιέρμε, Καμαρά, Χασάν, Μπα και Σισέ, έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το θέμα του τελικού έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις στο εξωτερικό και αρκετά διεθνή ΜΜΕ αναζητούν ξένους παίκτες του Ολυμπιακού για τους εξηγήσουν τι ακριβώς συμβαίνει. Όμως, τι να πουν οι ποδοσφαιριστές; Έχουν σηκώσει και εκείνοι τα χέρια ψηλά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο σημερινό (28/7) ΦΩΣ με ένα κλικ!