Ολυμπιακός: Στην UEFA και στα δικαστήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός έσπευσε να ενημερώσει την UEFA για την απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου

Ολυμπιακός: Στην UEFA και στα δικαστήρια για τον τελικό Κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει την ιστορία με την αναβολή του Κυπέλλου και την πρόθεση της ΕΠΟ να τον πάει τέλη Αυγούστου.

H ΠΑΕ ενημέρωσε την UEFA ότι είχε πει εγκαίρως να γίνει ο τελικός την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, μετά τις διαρροές από την αστυνομία ότι δεν θέλει την Ριζούπολη. Η ΕΠΟ δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή που είχε στείλει ο Ολυμπιακός, δηλώνοντας την αντίθεση του για την αναβολή.

Οι ερυθρόλευκοι ζητούν την παρέμβαση της UEFA για αγωνιστικούς λόγους. Υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα τελείωσε 19 Ιουλίου για να γίνει ο τελικός στις 26 του μηνός.

Επίσης υπάρχει θέμα με τα συμβόλαια των παικτών που πήραν προσωρινή παράταση έως τα τέλη Ιουλίου και τώρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να έχουν φύγει κάποιοι παίκτες έως τον τελικό και να αλλάξουν τα ρόστερ. Σε όλα αυτά μην ξεχνάμε και την υποχρέωση της ΕΠΟ να δηλώσει τις ομάδες για την Ευρώπη του χρόνου έως τις 3 Αυγούστου, ημερομηνία που αρχίζει και η μεταγραφική περίοδος.

Τον τελικό τον προορίζει η ΕΠΟ να μοιάζει με λίγα λόγια με φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Επισης είναι ένα θέμα και με τις συμβάσεις εργασίας και τις χορηγίες της ΕΠΟ, όπερ σημαίνει ότι θα διογκωθούν τα οικονομικά προβλήματα ενώ και η COSMOTE TV έχει ζητήσει να γίνει ο τελικός την Κυριακή.

Για όλα αυτά λοιπόν ο Ολυμπιακός εξετάζει να κινηθεί νομικά προς πάντων υπευθύνων.