ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπαθούν να στήσουν μία θλιβερή παράσταση»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση και ζητάει από την ΕΠΟ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί σε γήπεδο που είναι ευρωπαϊκά αδειοδοτημένο.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπαθούν να στήσουν μία θλιβερή παράσταση»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με την έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες ζητούν με την ανακοίνωσή τους ο αγώνας να διεξαχθεί σε ευρωπαϊκά αδειοδοτημένο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Σύμφωνα με τις εμπνεύσεις της ΕΠΟ, ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός και η δεύτερη σήμερα στο πρωτάθλημα ΑΕΚ καλούνται να παίξουν τελικό Κυπέλλου σε γήπεδο ομάδας Β’ Εθνικής, στο οποίο δεν έχει διεξαχθεί αγώνας από τον Μάρτιο! Ενώ υπάρχουν τόσα διαθέσιμα ευρωπαϊκά αδειοδοτημένα γήπεδα, όπως το ''Κλεάνθης Βικελίδης'', του Περιστερίου, η Τούμπα, ακόμα και της Νέας Σμύρνης.

Αντί επιτέλους να οργανώσουν μια γιορτή του ποδοσφαίρου, προσπαθούν να στήσουν μια ακόμα θλιβερή παράσταση που δημιουργεί τεράστια θέματα για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών και έχει ήδη προκαλέσει γενικότερα ζητήματα ασφαλείας και έντασης.

Σας καλούμε επιτέλους να σοβαρευτείτε έστω για μια φορά και να πράξετε ανάλογα ώστε ο τελικός να γίνει στο καλύτερο και καταλληλότερο διαθέσιμο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε μια πραγματική γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας