Γ' Εθνική: Πρόταση της Σκεντίγια στον Καραλή

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Γιάννη Καραλή με τα χρώματα της Θύελλας Καμαρίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, έφεραν την Σκεντίγια από τη Βόρεια Μακεδονία, στο... κατώφλι του έμπειρου επιθετικού, με την ομάδα από τα Σκόπια να του κάνει επίσημη πρόταση. 

Γ' Εθνική: Πρόταση της Σκεντίγια στον Καραλή

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εξαιρετική για τον Γιάννη Καραλή. Ο έμπειρος επιθετικός, αποτέλεσε το βαρύ «πυροβολικό» και πρώτο σκόρερ της Θύελλας Καμαρίου στον 5ο όμιλο και γενικότερα έναν εκ των κορυφαίων στη Γ’ Εθνική.

Το παραπάνω γεγονός, έχει ως αποτέλεσμα ο ίδιος να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καραλής έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Σκεντίγια, ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία την οποία και εξετάζει σοβαρά ώστε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στα Σκόπια.

Να σημειωθεί, ότι 31χρονος επιθετικός που κατάφερε να ξεχωρίσει φέτος με την παρουσία και τα γκολ του με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου, κατά το παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Ατρόμητο, Κέρκυρα, ΑΕΚ, Χανιά, Λαμία, Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό, Στυλίδα και Ασπρόπυργο.