Πανσερραϊκός: Γενικός Αρχηγός ο Κώστας Φλίσκας

Νέα σελίδα ανοίγει στην καριέρα του Κώστα Φλίσκα, καθώς ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ξάνθης αναλαμβάνει πόστο στον Πανσερραϊκό που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. 

Πανσερραϊκός: Γενικός Αρχηγός ο Κώστας Φλίσκας

Πόστο στον Πανσερραϊκό αναλαμβάνει ο Κώστας Φλίσκας. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα της Ξάνθης ανακοινώθηκε από τα "λιοντάρια" πως αναλαμβάνει χρέη Γενικού Αρχηγού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση των Σερραίων: "Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον Κώστα Φλίσκα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, μια σπουδαία προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, που γυρίζει σελίδα στην καριέρα του και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τον ρόλο του αρχηγού των αποδυτήριων. Καλή επιτυχία.

Μίνι Βιογραφικό: Ο Κώστας Φλίσκας είναι γεννημένος στις 29/12/1980 και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια σεζόν το 2004/05 στην Αναγέννηση Καρδίτσας, όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Από το 2005 έως το 2019, φόρεσε την φανέλα του Α.Ο. Ξάνθης, με επιτυχία. Για 8 χρόνια αποτέλεσε τον αρχηγό των Θρακιωτών και αναδείχτηκε τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία της Ξάνθης. Ολοκληρώνοντας την καριέρα του, κατέχει το ρεκόρ, του μακροβιότερου ποδοσφαιριστή σε έναν σύλλογο, της Super League".