Μύκονος: Σενάρια για συγχώνευση Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου

Συνάντηση είχαν οι άνθρωποι της Άνω Μερά και του ΑΟ Μυκόνου και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνένωσης των δύο ομάδων

Μύκονος: Σενάρια για συγχώνευση Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου

Μία πρώτη συνάντηση είχαν οι άνθρωποι της Άνω Μερά Μυκόνου και του ΑΟ Μυκόνου και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνένωσης των δύο ομάδων, με στόχο το νησί να έχει ένα σωματείο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι παράγοντες των δύο συλλόγων αντάλλαξαν απόψεις και θα υπάρξει και νέο ραντεβού τις επόμενες μέρες. Η Άνω Μερά παρέμεινε στην Γ Εθνική και τη νέα χρονιά θα εκπροσωπήσει τη Μύκονο στη Γ’ Εθνική. Ο Ανδρέας Σκέντζος βρίσκεται ήδη στο νησί για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας, που θα φέρει την ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας. Ήδη οι διοικούντες την ομάδα Μιχάλης Κουκάς, Πέτρος Σταυρακόπουλος κ.α τρέχουν κάποια θέματα, ώστε η Άνω Μερά να είναι έτοιμη στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Φυσικά μέσα σε λίγες μέρες είναι δύσκολο να … παντρέψεις δύο σωματεία με μεγάλη ιστορία, τμήματα υποδομών, ακαδημίες, μπάσκετ, στίβο, γυναικείο ποδόσφαιρο (Γ' Εθνική) και όλα όσα πλαισιώνουν τις δυο ομάδες.

Σίγουρα πάντως το νέο ποδοσφαιρικό εγχείρημα της Μυκόνου θα φέρει την «σφραγίδα» του Δήμου Μυκόνου που θα έχει ένα καθαρά ενωτικό χαρακτήρα με στόχο μια νέα ομάδα με καινούριο έμβλημα, νέο ΑΦΜ, καινούριο όνομα, φανέλα, αλλά σίγουρα τους ίδιους ανθρώπους. Το πρώτο βήμα έγινε και απομένει να δούμε αν το … φλερτ ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μυκόνου καταλήξει σε … γάμο.