Αίας Σαλαμίνας: Συγχαρητήρια σε ΑΟ Καραβά για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Ο Αίας Σαλαμίνας με ανακοίνωσή του συνεχάρη τον ΑΟ Καραβά για τον προβιβασμό του στα "σαλόνια" της Γ' Εθνικής. 

Αίας Σαλαμίνας: Συγχαρητήρια σε ΑΟ Καραβά για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ πήρε σήμερα (19/6) την απόφαση να ανέβουν στη Γ' Εθνική, ακόμη πέντε ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, οι 3ες ομάδες της τελικής βαθμολογικής κατάταξης των πρωταθλημάτων Α’ κατηγορίας των ιδρυτριών Ενώσεων της ΕΠΟ, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Πειραιά και ΕΠΣ Μακεδονίας, εφόσον το πρωτάθλημα τους διεξάγεται σε έναν όμιλο, ή η καλύτερη 2η ομάδα, εφόσον το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο (2) ομίλους (άρθρο 20. παρ. 10 του ΚΑΠ).

Μία ομάδα λοιπόν που ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη παίρνει την άνοδο στη Γ' Εθνική, είναι ο ΑΟ Καραβάς ο οποίος συμμετείχε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πειραιά. Μάλιστα, ο Αίαντας Σαλαμίνας που επίσης τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ' Εθνική εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας στέλνει τα συγχαρητηριά του στον ΑΟ Καραβά για την άνοδο. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής:

"Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Σ. "Ο ΑΙΑΣ" Αναστάσιος Σιδερόπουλος, και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά Συγχαρητήρια, στον "Α.Ο. ΚΑΡΑΒΑΣ" για την Άνοδο της Ομάδας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, και δίνουμε συγχαρητήρια σε όλους Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο, Ποδοσφαιριστές και σε όλο τον Φίλαθλο κόσμο της Ομάδας. Δια το Δ.Σ. Α.Σ.Σ. "Ο ΑΙΑΣ"

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ".