Γ' Εθνική: Θέμα σε ιταλική εφημερίδα η Μαρκό! (pic)

Πέραν της Μαρκό, στο αφιέρωμα της εφημερίδας στην γειτονική χώρα γίνεται αναφορά και για τον ΠΑΟ Βάρδας και τον ΑΟ Ποταμιάς, που επίσης φέτος αγωνίστηκαν στη Γ' Εθνική. 

Γ' Εθνική: Θέμα σε ιταλική εφημερίδα η Μαρκό! (pic)

Σπουδαία τιμή και επιτυχία για την Μαρκό η οποία κατάφερε να γίνει θέμα σε γνωστή ιταλική εφημερίδα. Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Παπασπύρου που πραγματοποίησαν μία σπουδαία σεζόν στη Γ’ Εθνική, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση στον 6ο όμιλο, πίσω μόνο από την πρωταθλήτρια Ρόδο, έχουν την τιμητική τους σε αφιέρωμα σε μεγάλη ιταλική εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, η «Sprint & Sport» κάνει ιδιαίτερη μνεία στην πορεία που διαγράφει ο σύλλογος τα τελευταία δύο χρόνια, όπου από το τοπικό πρωτάθλημα, κατάφερε να ανέβει στην Γ’ Εθνική και να αποτελεί μάλιστα έναν εκ των πρωταγωνιστών στον όμιλο όπου μετείχε μέχρι την οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παράλληλα, η ιταλική εφημερίδα κάνει αναφορά στην συνεργασία που έχουν οι ακαδημίες της Μαρκό με τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ενώ στο αφιέρωμα γίνεται λόγος και για την περιοχή του Μαρκόπουλου – όπου εδρεύει ο σύλλογος- και ιδιαίτερα στα προϊόντα που παράγει η πόλη, τα σταφύλια και το κρασί.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί, πως στο θέμα της ιταλικής εφημερίδας, «πρωταγωνιστούν» άλλες δύο ομάδες της φετινής Γ’ Εθνικής, καθώς γίνεται αναφορά στον ΠΑΟ Βάρδας και την Ποταμιά.