Πανσερραϊκός: «Χάλασε» η μεταγραφή του Αποστολόπουλου στη Βίλεμ

Ο Πανσερραϊκός με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως δεν προχώρησε η μετακίνηση του Απόστολου Αποστολόπουλου στην Βίλεμ, παρά την προφορική συμφωνία με την ολλανδική ομάδα.

Πανσερραϊκός: «Χάλασε» η μεταγραφή του Αποστολόπουλου στη Βίλεμ

Η μετακίνηση του Απόστολου Αποστολόπουλου από τον Πανσερραϊκό στην Βίλεμ δεν είχε τελικά αίσιο τέλος, παρά την προφορική συμφωνία των δύο ομάδων. Η ομάδα των Σερρών με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε το σχετικό θέμα, όπως επίσης και τον λόγο για τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του αριστερού μπακ στην ολλανδική ομάδα.

«Τα μέλη της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό των «λιονταριών» καθώς και τα ΜΜΕ, ότι ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, που ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική τα τελευταία 2 χρόνια, παραμένει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας και δεν ισχύει η προφορική συμφωνία με την Ολλανδική Βίλεμ.

Είχαμε ενημερώσει στις 3 Φεβρουαρίου, ότι ο ποδοσφαιριστής μας, θα μετέβαινε στο Τίλμπουργκ για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να προπονηθεί από το επιτελείο των Ολλανδών, προκειμένου να επικυρωθεί η μεταγραφή. Η διαδικασία καθυστέρησε και οι δυσάρεστες εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού, οδήγησαν στο πάγωμα οποιασδήποτε επίσημης διαπραγμάτευσης.

Τόσο ο παίκτης, όσο και η οικογένεια του, είναι ευχαριστημένοι από το περιβάλλον του Πανσερραϊκού και συνεχίζουμε μαζί, το ποδοσφαιρικό ταξίδι, με σκοπό την εκπλήρωση των στόχων μας. Παραμένουμε δυνατοί και φροντίζουμε για την υγεία μας, προκειμένου να επιστρέψουμε γρηγορότερα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να μπορούμε να συζητήσουμε ξανά για την αγαπημένη μας, μπάλα και τις μεταγραφές».