Δημακάκος: Ομάδα επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Ο ακραίος οπισθοφύλακας του Αστέρα Βλαχιώτη, Κυριάκος Δημακάκος μιλάει στο "ΦΩΣ" για την ομάδα του που οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής αλλά και το μείζον θέμα του κορονοϊού. 

Δημακάκος: Ομάδα επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Ο Αστέρας Βλαχιώτη πρωταγωνιστεί στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής όντας στην κορυφή της βαθμολογίας και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας, αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα του εισιτηρίου που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Football League. Ένας ποδοσφαιριστής που αποτελεί εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας και έχει βάλει το δικό του σημαντικό λιθαράκι στους Λάκωνες, είναι ο Κυριάκος Δημακάκος.

Ο 25χρονος αριστερός οπισθοφύλακας που την περσινή σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στην Football League με τον Ιωνικό και μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο στον Αστέρα Βλαχιώτη μίλησε στο «ΦΩΣ» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία της ομάδας του, τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο, αλλά και τα όσα συμβαίνουν γύρω από το θέμα του κορονοϊού που μαστίζει και την χώρα μας.

Για τον φετινό Αστέρα Βλαχιώτη:

«Καταρχήν το υλικό της ομάδας στον Αστέρα Βλαχιώτη είναι επιπέδου Φούτμπολ Λιγκ και ομάδα θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει εύκολα σε αυτή την κατηγορία. Έχει παίκτες οι οποίοι προέρχονται από παραστάσεις από παραπάνω κατηγορίες και με προσωπικότητα όπως είναι ο Νικλητσιώτης, ο Σιαλμάς, ο Μπριλάκης, ο Ροτζέριο Μάρτινς και σίγουρα αυτό βοηθάει και ποιοτικά αλλά και μέσα στα αποδυτήρια».

Για τις συνθήκες που συνάντησε και επικρατούν στην ομάδα:

«Οι συνθήκες που επικρατούν στον Αστέρα Βλαχιώτη είναι πέρα για πέρα επαγγελματικές από όλες τις απόψεις. Από την οργάνωση ως προς την σίτιση μας και τα σπίτια μας. Ο τρόπος που δουλεύουν ο κ. Γιώργος Κούτσης και οι συνεργάτες του και όλη η προπονητική μονάδα, ο κ. Μαρτσούκος ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα μας σε όλα. Όχι μόνο στο οικονομικό αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι και γενικότερα σε όλα τα θέματα. Και είναι πραγματικά τιμή και πολυτέλεια για κάθε ομάδα να έχει έναν άνθρωπο τέτοιον, σαν τον κ. Μαρτσούκο».

Για την άποψη του όσον αφορά τον όμιλο που μετέχει ο Αστέρας Βλαχιώτη:

«Σίγουρα ο όμιλος είναι αρκετά δύσκολος. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες έχουν μία ιστορία από πίσω τους όπως είναι ο Πανηλειακός, ο Παναργειακός ανεξαρτήτου της θέσεως και της δυναμικής που έχουν φέτος. Όλες οι ομάδες παίζουν κάθε εβδομάδα την ύπαρξη τους, είτε για θέμα να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά και για να σωθούν και να μην υποβιβαστούν. Οπότε όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα είναι δύσκολα και εξίσου σημαντικά από κάθε μεριά».

Το μήνυμα του προς τον κόσμο του συλλόγου:

«Σίγουρα ο κόσμος βρίσκεται δίπλα μας, αλλά τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας και ειδικά τώρα που φτάνουμε στο τελευταίο σκέλος του πρωταθλήματος και πρώτα ο Θεός εφόσον βγούμε πρωταθλητές τον θέλουμε δίπλα μας και στα μπαράζ ώστε να είναι ο 12ος μας παίκτης».

Για τις εξελίξεις γύρω από τον κορονοϊό και την αναβολή του πρωταθλήματος:

«Σίγουρα οι εξελίξεις του κορονοϊού όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και γενικά σε όλα τα θέματα του κόσμου είναι πέρα για πέρα αρνητικές. Δυστυχώς έχουν «φύγει» ζωές και πολλοί βρίσκονται με τον κίνδυνο. Σίγουρα το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να προσέξουμε ο καθένας τον εαυτό του και ταυτόχρονα τον συνάνθρωπό μας και από κει και πέρα η υγεία είναι πάω από όλα και η προσωπική υγεία του καθενός είναι πάνω από το ποδόσφαιρο».