Επεισόδια στο Καλλιθέα-Εθνικός

Συγκρούσεις οπαδών της Καλλιθέας με αυτούς του Εθνικού σημειώθηκαν έξω από το «Ελ Πάσο» με το περιστατικό να τελειώνει έπειτα από παρέμβαση των ΜΑΤ.

Επεισόδια στο Καλλιθέα-Εθνικός

Θλιβερά επεισόδια σημειώθηκαν στην Καλλιθέα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Εθνικό. Οπαδοί των Πειραιωτών έφτασαν στο «Ελ Πάσο» και συναντήθηκαν έξω από αυτό με φίλους της Καλλιθέας.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκείνη τη στιγμή η αστυνομική δύναμη δεν ήταν τόσο ισχυρή για να αποτρέψει τη συνάντηση των οπαδών των δύο ομάδων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της Καλλιθέας και του Εθνικού.

Μάλιστα από τα καπνογόνα και τα αντικείμενα που εκτοξεύτηκαν αρκετοί που βρίσκονταν στις κερκίδες του γηπέδου πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο για να προστατευτούν. Τα επεισόδια τελείωσαν έπειτα από παρέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ.

Ήταν γνωστό, πάντως, πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα υπάρχει παρουσία τόσο οπαδών της Καλλιθέας όσο και του Εθνικού. Παρόλα αυτά, όμως, δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μη συναντηθούν οι φίλοι των δύο συλλόγων έξω από το γήπεδο.