Γ' Εθνική: «Βόμβα» με Δημακάκο ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Κυριάκο Δημακάκο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Εθνικό. 

Γ' Εθνική: «Βόμβα» με Δημακάκο ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Δυναμικό «μπάσιμο» στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι έχει κάνει ο Αστέρας Βλαχιώτη. Η ομάδα της Λακωνίας που φορτσάρει το ρετιρέ του 7ου ομίλου της Γ' Εθνικής και έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου, έδωσε τα χέρια με τον Κυριάκο Δημακάκο.

Ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας που καλύπτει την αριστερή πτέρυγα, τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Να σημειωθεί, ότι ο Δημακάκος που μέχρι στιγμής αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στην Γ’ Εθνική, πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό στον οποίο είχε μετακομίσει το περασμένο καλοκαίρι. Ο ίδιος την περσινή σεζόν αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο μέλος του Ιωνικού στην πορεία που διέγραψαν οι Νικαιώτες στην Γ’ Εθνική η οποία τελικώς συνοδεύτηκε με την άνοδο στα «σαλόνια» της Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα, ο Δημακάκος ήταν ο αρχηγός του Ιωνικού εκείνη την περίοδο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Βλαχιώτη ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον ΑΟ Γλυφάδας και εν συνεχεία συνέχισε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει παίξει επίσης σε Βύζαντα Μεγάρων, Ηλυσιακό και Φωστήρα.