Γ' Εθνική: Απέκτησε τον Μεγαλοοικονόμου ο Αήττητος Σπάτων

Συνέχεια στις μεταγραφικές του κινήσεις έδωσε ο Αήττητος Σπάτων ο οποίος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ανδριανό Μεγαλοοικονόμου. 

Γ' Εθνική: Απέκτησε τον Μεγαλοοικονόμου ο Αήττητος Σπάτων

Στην απόκτηση του Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου προχώρησε ο Αήττητος Σπάτων. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αχαρναϊκό στον οποίο μάλιστα φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί και ως μπακ, πέραν του Αχαρναϊκού παλιότερα έχει παίξει επίσης σε Ολυμπιάδα Κερατσινίου, Φαληρικό και Κερατσίνι.

Στην λιτή ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα παρακάτω:

«Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Αδριανό Μεγαλοοικονόμου μέχρι πρότινος παίκτη και Αρχηγό της ομάδας του Αχαρναϊκού ΑΟ. Ο Αδριανός αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού (στόπερ), είναι γεννημένος 7/6/1998 ενώ έχει αγωνιστή εκτός του Αχαρναϊκού και στην ομάδα του Κερατσινίου με μεγάλη επιτυχία. Με την μεταγραφή αυτή ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ενισχύει κατά μεγάλο βαθμό την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Αδριανέ καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».