Στην Μαρκό ο Ατματζίδης!

Σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα της Μαρκό που ενέταξε στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Ατματζίδη. 

Στην Μαρκό ο Ατματζίδης!

Σε μία προσθήκη που τάραξε τα… νερά στη Γ’ Εθνική και σαφώς αλλάζει τις ισορροπίες στην ομάδα προχώρησε η Μαρκό. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου έκανε δικό του τον Παναγιώτη Ατματζίδη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε συζητήσεις με τους ιθύνοντες της Μαρκό και οι δύο πλευρές κατάφεραν να τα βρουν σε όλα ώστε να συνεργαστούν.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, την φετινή σεζον ξεκίνησε στην Προοδευτική, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των βασικών πυλώνων στην πορεία που διέγραψε ο Ιωνικός. Παλιότερα έχει παίξει επίσης σε Άρη, Παναιγιάλειο, και Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση των «πράσινων» με τον «γάμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές αναφέρει τα παρακάτω: «Το ΔΣ της Μαρκό ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ατματζίδη. Γεννημένος στις 22-10-86 στο Πειραιά, μεσοεπιθετικός με μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Άρη Θεσσαλονίκης, Παναιγιαλειο, Παναχαϊκή, Ιωνικό. Τελευταία αγωνιζόταν με τα χρώματά της Προοδευτικής. Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Μαρκό. Σου ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια».