Στην Ένωση Αλεξανδρούπολης ο Κομεσίδης!

Μεταγραφή από το πάνω... ράφι για τους νεοφώτιστους στη Γ' Εθνική με την απόκτηση του άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Στην Ένωση Αλεξανδρούπολης ο Κομεσίδης!

Φίλαγε το καλύτερο για το τέλος η Ένωση Αλεξανδρούπολης. Οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική προχώρησαν σε μία μεταγραφή που… τάραξε τα νερά στην κατηγορία, αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Κομεσίδη. Ο 31χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις στα μετόπισθεν, είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο και θα αποτελέσει έναν εκ των ηγετών στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Όπως προείπαμε, ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, έχει την εμπειρία και την ποιότητα, αφού κατά το παρελθόν έχει παίξει σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Λάρισα και μέχρι πρότινος με τον ΟΦΗ στη Super League.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω:

«Το ΔΣ της Αλεξανδρούπολης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δημήτρη Κομεσίδη. Λίγες μέρες πριν τον 1ο αγώνα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα μας προσθέτει στο δυναμικό της τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Σούπερ Λιγκ. Ο 31χρονος αμυντικός γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη έχει αγωνιστεί σε Ξάνθη, Λάρισα και ΟΦΗ έχοντας πετύχει 2 ανόδους στην Σούπερ Λιγκ ενώ μετράει και πάνω από 70 συμμετοχές σε αυτήν. Ο επαναπατρισμός του για χάρη της ομάδας μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους ανθρώπους της διοίκησης».