Διπλό «χτύπημα» από το Κερατσίνι!

Σημαντική ενίσχυση για τους «ροσονέρι» με την απόκτηση των Βασίλη Μηλιώτη και Παναγιώτη Καρέλη. 

Διπλό «χτύπημα» από το Κερατσίνι!

Μεταγραφική αντεπίθεση από το Κερατσίνι. Οι «ροσονέρι» που θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, προχώρησαν σε δύο σπουδαίες μεταγραφές αφού μετά την επιστροφή του Λόνι Σκεντεράι στην ομάδα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τους Βασίλη Μηλιώτη και Παναγιώτη Καρέλη. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, πριν από λίγες μέρες έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Ιωνικό, παρόλα αυτά δεν άργησαν και πολύ να βρουν το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας τους.

Ο Καρέλης που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν αποτέλεσε έναν εκ των βασικών πυλώνων του Ιωνικού στην πορεία της ομάδας μέχρι και την άνοδο στη Football League, μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές με τους Νικαιώτες. Μάλιστα, ο ίδιος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, αφού και τη σεζόν 2017-18 είχε φορέσει ξανά τη φανέλα του Κερατσινίου. Πέραν του Ιωνικού, παλιότερα έχει προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες για λογαριασμό του Παναυπλιακού, του Παναργειακού και του Ερμή Κιβερίου.

Από την μεριά του ο Μηλιώτης, πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος στα μετόπισθεν του Εθνικού. Πριν από λίγες μόλις εβδομάδες υπέγραψε στον Ιωνικό, ωστόσο το πέρασμά του από τους «κυανόλευκους», αποδείχθηκε σύντομο και μετά τις θητείες του σε Ερμιονίδα, Παναρκαδικό, Παναργειακό, Χανιά, Αχαρναϊκό και Εθνικό, ετοιμάζεται για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.