Πανιώνιος: Σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο για την Super League 2

Ο Πανιώνιος, μετά την Καβάλα, έγινε η δεύτερη ομάδα από την Γ’ Εθνική, που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League 2

Πανιώνιος: Σφράγισε το δεύτερο εισιτήριο για την Super League 2

Ο Πανιώνιος έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Καβάλα, που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League 2. Οι «Αργοναύτες» πήραν το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία στην 29η αγωνιστική και στη νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης, ενώ ο «Ιστορικός» καθάρισε την υπόθεση τίτλος, στο ματς της 30ης αγωνιστικής κόντρα στον Ελλοπιακό.

Οι Νεοσμυρνιώτες τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε έχουν να επιδείξουν 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και μία ήττα. Η μοναδική ήττα σημειώθηκε στη δεύτερη αγωνιστική από την Προοδευτική (1-0, 17 Σεπτεμβρίου 2023).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες από τη σεζόν 2019-20 όταν υποβιβάστηκε από τη Σούπερ Λιγκ και δήλωσε συμμετοχή στην Γ’ Εθνική.

Στην πορεία του προς τον τίτλο οι Νεοσμυρνιώτες έχουν την καλύτερη επίθεση με 72 τέρματα στο ενεργητικό τους και την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά τον Εθνικό με 18 γκολ. Επίσης διαθέτουν και τον πρώτο σκόρερ στον αθηναϊκό όμιλο, Ηλία Ιγνατίδη, ο οποίος μέχρι τώρα έχει σημειώσει 21 τέρματα. Την περσινή σεζόν ο 27χρονος επιθετικός αναδείχτηκε και πάλι πρώτος σκόρερ σε όλη την Γ’ Εθνική με την φανέλα του Καμπανιακού, πετυχαίνοντας 25 συνολικά γκολ.

Στο φινάλε του αγώνα, με τον Ελλοπιακό (έληξε 5-0) στήθηκε «κυανέρυθρo» πάρτι, με τους παίκτες του «Ιστορικού» να πηγαίνουν στην «Θύρα 3» και μαζί με τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.