Καβακάς: Η Καβάλα στοχεύει και σε νέα άνοδο

Ο τεχνικός της Καβάλας, Τίμος Καβακάς, με αφορμή την κατάκτηση του τίτλου στον πρώτο όμιλο της Γ' Εθνικής, τόνισε ότι ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι ξανά άνοδος

Καβακάς: Η Καβάλα στοχεύει και σε νέα άνοδο

Ο Τίμος Καβακάς, ο οποίος ήταν από τους πρωτεργάτες της ανόδου της Καβάλας στη Super League 2, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

Δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Τα παιδιά πίστεψαν σε εμάς, εμείς σε αυτούς και όλοι είχαμε τη στήριξη της διοίκησης. Ήταν κοινή αποδοχή ότι δίκαια ανεβαίνουμε κατηγορία. Είχαμε οικογενειακό κλίμα, καθόλου εντάσεις μεταξύ μας, καλές σχέσεις και ασφαλώς θετικά αποτελέσματα. Με ηρεμία, ομοψυχία και καλό πνεύμα είναι δύσκολο να αποτύχεις. Πλέον όμως, σε μια ομάδα Β’ Εθνικής, τα δεδομένα αλλάζουν. Πρέπει λοιπόν να αλλάξουν πολλά σε όλους τους τομείς. Ο στόχος θα είναι ξεκάθαρος και για τη νέα χρονιά, ξανά άνοδος. Είχαμε πει στο ξεκίνημα της προσπάθειας ότι θέλουμε ο ΑΟΚ να είναι στη Σούπερ Λιγκ 1 σε δύο χρόνια. Αυτό θα το ανακοινώσει επίσημα η ομάδα, αναλύοντας νέα δεδομένα και νέες συνεργασίες.

Προέχει να γίνουν διαδικασίες για την ομάδα, να γίνει ΠΑΕ, να γίνει συνέλευση που ακούω ότι ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης, να μπουν τα θέματα σε μια σειρά. Όλοι μας θα πάρουμε σιγά-σιγά σειρά για να μιλήσουμε για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά. Παίζουν πολλά ρόλο για τον αγωνιστικό κορμό. Ακούγονται πολλά, όπως κάθε χρόνο στην Ελλάδα, πάντα υπάρχουν διαφοροποιήσεις και ανακατατάξεις, που δεν αποφασίζουμε εμείς. Άλλο σχεδιασμό κάνεις σε ένα όμιλο και άλλο σε δυο. Ανάλογα και τι άλλες ομάδες μετέχουν. Αν ο όμιλος είναι ένας, θα πρέπει να μπεις σε διαφορετική ενίσχυση και φιλοσοφία. Και στις δυο περιπτώσεις όμως, παιδιά που προσπάθησαν και βοήθησαν φέτος την ομάδα θα παραμείνουν δικαιωματικά. Είναι καλοί παίκτες και συνέβαλαν στο να πετύχει η Καβάλα το στόχο της».