Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Ιάλυσος

Ο Ιάλυσος νίκησε στη διαδικασία των πέναλτι, την Ρόδο με 3-4 και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσει τον Φοίβο Κρεμαστής

Στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ο Ιάλυσος

Το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου σφράγισε ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι της Ρόδου με 3-4. Ο κανονικός αγώνας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1. Μάλιστα οι «τοξοβόλοι» θα βρουν τώρα στο δρόμο τους τον Φοίβο Κρεμαστής. Ο Δούμτσης στο 8’ άνοιξε το σκορ για την Ρόδο, ενώ ο Χατζηνικόλας με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Έτσι έληξε το 90λεπτο και η παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

Από την άσπρη βούλα για την Ρόδο ευστόχησαν Ζαννάκης, Ζούνης και Λίμα, ενώ για τον Ιάλυσο οι Γιώργου, Εμπουμπά, Αθανασίου και Καραγεώργης. Το πέναλτι του Δούμτση απέκρουσε ο Τσιγάρος, ενώ αυτό του Πελαρδή έφυγε άουτ και του Ζαχαρού βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Καλή η διαιτησία του Αντωνά και των συνεργατών του Αρέστη και Παρθενίδη.

ΡΟΔΟΣ: Μανουσάκης, Νικολόπουλος (57’ λ.τρ. Ξεπαπαδάκης), Κάρδαμης, Ζαχαρός, Τρόκα, Γκολφινόπουλος (63’ λ.τρ. Τσιακήρογλου), Λίμα, Δούμτσης, Λαθύρης (63’ Ζαννάκης), Ζούνης, Μπαρμπαρούσης (78’ λ.τρ. Μπουρνέλης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Τσιγάρος, Πατσίλης, Καραγεώργης, Χότζα, Ιντρίζι, Γιώργου, Ραπάι (63’ Αθανασίου), Βλαχάβας (46’ Κάμπα, 114’ λ.τρ. Πιπέρης), Χατζηνικόλας (89’ Τερζίου), Πελαρδής, Εμπουμπά.